Let op! Geld lenen kost geld

Disclaimer

Home » Disclaimer

Aansprakelijkheid

Op deze website wordt er geen enkele vorm van persoonlijk advies gegeven. De content op deze website is enkel bedoelt om informatie te verschaffen. Wanneer je besluit om informatie op onze website toch te gebruiken bij een keuze die je maakt, is dit geheel op eigen risico. Op GoedkoopGeldLenen.nl proberen wij altijd om juiste informatie te geven, ondanks dat staan wij niet in voor correctheid en volledigheid van deze informatie. 

Wanneer er onjuistheden worden opgemerkt op GoedkoopGeldLenen.nl, verzoek wij je contact met ons op te opnemen.  

Hyperlinks

Wij zijn niet aansprakelijk voor de externe websites waarnaar verwezen worden. Wij staan niet in voor actualiteit, correctheid en volledigheid van de gegeven informatie op deze websites.

Vergoeding

Met GoedkoopGeldLenen.nl ontvangen wij een vergoeding op het moment dat je via onze website doorklikt naar de website van een leningverstrekker, een lening aanvraagt en deze uiteindelijk goedgekeurd wordt. Deze vergoeding is variabel en hangt af van verschillende factoren. 

Wijzigingen

Voor GoedkoopGeldLenen.nl is het toegestaan om op ieder moment wijzigingen toe te brengen aan de website, zonder dit aan te kondigen. Ook deze disclaimer kan worden gewijzigd, het is daarom aan te raden om deze geregeld raad te plegen. 

Copyright

Het is niet toegestaan om content (teksten, afbeeldingen etc.) van GoedkoopGeldLenen.nl zonder toestemming te dupliceren.

Onderdeel van een groter Financieel Netwerk | Johan Huizingalaan 400 | 1066JS Amsterdam | Nederland