Let op! Geld lenen kost geld
Home » Bridgefund
Voordelen
  • Zakelijke lening tot €250.000
  • Binnen 24 uur op de rekening
  • Geen jaarcijfers nodig
Nadelen
  • Minimaal €50.000 jaaromzet
  • Minimaal 12 maanden ingeschreven zijn bij de KvK

BridgeFund brengt vraag en aanbod van geld bij elkaar. Dit doen zij via een online platform, waar aan de ene kant ondernemers geld beschikbaar stellen en ondernemers aan de andere kant geld kunnen lenen. Ondernemers kunnen hier terecht voor een zakelijke lening tot €250.000 en een zakelijk krediet tot €100.000. Wel zijn er voorwaarden. Zo leent BridgeFund alleen geld uit aan Nederlandse bedrijven, die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel (KvK), minimaal 1 jaar in business zijn, een zakelijke bankrekening hebben en met minimaal €50.000 omzet per jaar. Is de aanvraag akkoord? Dan staat het geld sowieso binnen één dag op je rekening.

Informatie over Bridgefund

Actuele rente p.m. 1,3% – 3,2%
Minimaal bedrag € 5.000
Maximaal bedrag € 250.000
Minimale omzet € 50.000
Afsluitkosten€ 0,00
Looptijd6 – 24 maanden
Actief als ondernemer12 maanden
BKR registratieNee
Laatst bijgewerkt: 12-11-2022

Veelgestelde vragen

Hoe beoordeelt BridgeFund een leenaanvraag?

Allereerst moet de ondernemer aan de basisvoorwaarden voldoen. Is dat zo? Dan rekent een slimme scan uit hoeveel je maximaal kunt lenen. Op basis van je actuele cashflow doet BridgeFund je een aanbod. De kredietanalisten doen nog een laatste check ter verificatie. Is alles akkoord? Dan krijg je de lening. 

Kan ik een lening aanvragen?

BridgeFund verstrekt leningen aan ondernemers. Maar niet aan alle ondernemers. Alleen ondernemers met een BV, VoF, maatschap of eenmanszaak kunnen bij BridgeFund terecht. Stichtingen, verenigingen, CV’s en NV’s zijn vooralsnog uitgesloten.

Hoeveel geld kan ik lenen?

Een zakelijke lening bij BridgeFund bedraagt €5.000 tot €250.000. Hoeveel je kan lenen, dat hangt af van meerdere zaken. Zoals de hoogte van je omzet, de branche waarin het bedrijf actief is en het risicoprofiel van het bedrijf. Benieuwd hoeveel je kan lenen? Dan vraag je een vrijblijvende offerte aan. Hierin staat het leenbedrag en de bijbehorende kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onderdeel van een groter Financieel Netwerk | Johan Huizingalaan 400 | 1066JS Amsterdam | Nederland