Let op! Geld lenen kost geld
Home » CapitalBox
Voordelen
  • Kosteloos extra aflossen
  • Geen BKR registratie
  • Zakelijke lening tot €350.000
  • Looptijd tot 36 maanden
Nadelen
  • Niet de laagste rentes
  • €200.000 jaaromzet vereist
  • Minimaal 12 maanden geregistreerd zijn bij de KvK

Ondernemers verder helpen groeien met behulp van een zakelijke lening. Dat is het doel van online financier CapitalBox. CapitalBox verstrekt leningen van €10.000 tot €350.000, zonder zekerheden. Als ondernemer gebruik je dit geld als verruiming van je werkkapitaal. Binnen maximaal 36 maanden betaal je de lening terug door middel van flexibele aflossingsmogelijkheden. Eerder aflossen? Geen probleem. Vervoegd aflossen kan altijd boetevrij. De aanvraag van de lening doe je binnen een paar minuten geheel online. En binnen één werkdag kun je de financiering rond hebben. Zonder afspraak of papierwerk. Zo hoef je als ondernemer nooit lang te wachten op je financiering. 

Informatie over CapitalBox

Actuele rente p.m. 0,5% – 3,50%
Minimaal bedrag € 10.000
Maximaal bedrag € 350.000
Minimale omzet € 200.000
Afsluitkosten€ 0,00
Looptijd12 – 36 maanden
Actief als ondernemer12 maanden
BKR registratieNee
Laatst bijgewerkt: 14-07-2022

Veelgestelde vragen

Ik wil een zakelijke lening. Wat houdt deze in?

De zakelijke lening van CapitalBox is een overeenkomst tussen jou, de ondernemer, en CapitalBox. In deze overeenkomst staan de voorwaarden voor de lening, zoals tegen welke kosten je leent en binnen welke tijd je de lening aflost. Na het tekenen van de overeenkomst, krijg je het leenbedrag in één keer op je rekening gestort. Vervolgens los je elke maand een vast bedrag af. Dit bedrag is de aflossing plus een vaste rente.

Hoeveel kan ik lenen bij CapitalBox?

Bij CapitalBox kun je terecht voor leningen vanaf €10.000 tot €350.000. Welk bedrag je kunt lenen, dat hangt af van de financiële situatie en het risicoprofiel van je bedrijf. Na het indienen van een aanvraag, krijg je van CapitalBox een persoonlijk aanbod. Hierin staat hoeveel je kunt lenen en welke kosten je betaalt voor de lening.

Binnen welke periode moet ik mijn lening terugbetalen?

CapitalBox hanteert een looptijd van maximaal 36 maanden. De looptijd is de periode waarin je de lening volledig aflost. En hangt onder andere af van je leendoel, bedrijfssituatie en risicoprofiel. De looptijd tussentijds verlengen is mogelijk. Bovendien mag je altijd boetevrij extra aflossen.

CapitalBox Details

One Reply to “CapitalBox”

  • Dennis says:

    CapitalBox is duur, veel te duur! Rente slaat werkelijk waar nergens op. Boeven! Ergens anders uiteindelijk mijn financiering onderbracht tegen helft van de maandelijkse rente die ik bij Capitalbox geoffreerd heb gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onderdeel van een groter Financieel Netwerk | Johan Huizingalaan 400 | 1066JS Amsterdam | Nederland