Let op! Geld lenen kost geld
Home » Findio
Voordelen
  • Kosteloos eerder aflossen
  • Transparante lening w
Nadelen
  • Niet de laagste rente

Findio Persoonlijke Lening

De persoonlijke lening van Findio kun je gebruiken om een grote, eenmalige uitgave te doen voor je auto. Met een auto lening bij Findio leen je in één keer het geld dat je nodig hebt. Daarna los je elke maand een stukje lening af en betaal je een vaste rentetarief. Het leenbedrag, de looptijd en de rente staan van tevoren vast. Een auto lening aanvragen kan bij Findio geheel online. Lees wel altijd goed de voorwaarden door. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Actuele leenrentes

LeenbedragRente
€ 5.000 – € 9.9996,20%
€ 10.000 – € 14.9996,20%
€ 15.000 – € 19.9995,20%
Laatst bijgewerkt: 5-10-2022

Veelgestelde vragen

Kan ik een persoonlijke lening bij Findio aanvragen?

Per 1 oktober 2022 is het niet meer mogelijk om een persoonlijke lening aan te vragen bij Findio. Wil je een auto financieren? Dat kan wel bij Findio.

Kan mijn rente veranderen?

Nee, bij een autoening staat de rente vast. Dit betekent dat je rente tijdens je overeenkomst niet kan wijzigen. Ook niet als de marktrente omhoog of omlaag gaat. 

Hoe vraag ik een autolening aan bij Findio?

Een auto lening bij Findio aanvragen kan makkelijk en snel online. Via de website bereken je je lening en je maandelijkse kosten. Vervolgens vraag je de lening aan. Binnen 30 minuten ontvang je een aanbod. Is alles akkoord? Dan maakt Findio binnen drie werkdagen het geld naar je over. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onderdeel van een groter Financieel Netwerk | Johan Huizingalaan 400 | 1066JS Amsterdam | Nederland