Let op! Geld lenen kost geld
Home » KredietVooruit
Voordelen
  • Kosteloos extra aflossen
  • Geen onderpand vereist
  • Aanvraag binnen 24 uur beoordeeld
  • Zakelijke lening tot €250.000
Nadelen
  • €50.000 jaaromzet vereist
  • Minimaal 12 maanden geregistreerd zijn bij de KvK
  • Strenge voorwaarden

Als onderdeel van Swishfund is KredietVooruit.nl er voor MKB-ondernemers, die snel extra geld nodig hebben. Een aanvraag bij KredietVooruit.nl heb je zo ingediend en binnen 24 uur weet je of je in aanmerking komt voor de financiering. Korte kredietlijnen, geen ingewikkelde kredietchecks en zonder een hoop papierwerk. Dat is lenen bij KredietVooruit.nl. Bij KredietVooruit.nl kun je terecht voor een kortlopend krediet van 3 of 6 maanden. Terugbetalen doe je via je PIN-betalingen. Je lost via elke betaling automatisch een percentage van je lening af. Zo betaal je je financiering snel en makkelijk terug én is je aflossing perfect afgestemd op je omzet. 

Informatie over KredietVooruit

Actuele rente p.m. 0,5% – 2,0%
Minimaal bedrag € 3.000
Maximaal bedrag € 250.000
Minimale omzet € 50.000
Afsluitkosten1,5%
Looptijd3 – 6 maanden
Actief als ondernemer12 maanden
BKR registratieNee
Laatst bijgewerkt: 12-11-2022

Veelgestelde vragen

Kan ik een lening bij KredietVooruit.nl aanvragen?

KredietVooruit.nl is er voor ondernemers met een bedrijf dat langer dan een jaar bestaat en een minimale omzet van €50.000 per jaar heeft, die behoefte hebben aan extra financiering. Via de website dien je een kredietaanvraag in. Deze wordt snel beoordeeld. Is alles akkoord? Dan staat het geld binnen 24 uur op je rekening. 

Hoe betaal ik de lening terug?

De lening van KredietVooruit.nl varieert van €3.000 tot €250.000 met een looptijd van 3 of 6 maanden. Tijdens de looptijd los je af via je PIN-apparaat. Zo betaal je via elke PIN-betaling een stukje van je lening terug. Je aflossing is gebaseerd op een vast percentage van je omzet. Draai je een hogere omzet? Dan betaal je iets meer. En andersom. Bij een lagere omzet los je minder af. Heb je geen PIN-apparaat? Dan los je af via dagelijkse incasso’s. 

Waarvoor kan ik de financiering gebruiken?

Voor de lening van KredietVooruit.nl hoef je geen specifiek doel te hebben. De lening is bedoeld voor ondernemers die tijdelijk extra liquide middelen nodig hebben. Bijvoorbeeld om snel extra voorraad in te kopen, een nieuwe collectie aan te schaffen of om kapotte apparatuur te vervangen. 

KredietVooruit Details

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onderdeel van een groter Financieel Netwerk | Johan Huizingalaan 400 | 1066JS Amsterdam | Nederland