Let op! Geld lenen kost geld
Home » Lloyds Bank
Voordelen
  • Kosteloos extra aflossen=
  • Vaste looptijd
Nadelen
  • Niet de laagste rentes

Lloyds Bank Persoonlijke Lening

Lloyds Bank is de grootste consumentenbank van Groot-Brittannië. Sinds 1966 is de bank actief in Nederland en biedt het verschillende bancaire producten aan. Waaronder de persoonlijke lening. De persoonlijke lening van Lloyds Bank is er voor meerdere bestedingsdoelen. Denk hierbij aan het kopen van een auto, een nieuwe keuken of een verbouwing aan je huis. Bij Lloyds Bank kun je bedragen tussen de €5.000 en €40.000 lenen tegen een vaste scherpe rente. Ook staat de looptijd vast. Lloyds Bank werkt samen met onafhankelijk financieel adviseurs. Samen met hen bespreek je de mogelijkheden voor jouw persoonlijke lening en welke kosten daarbij horen. 

Actuele leenrentes

LeenbedragRente
€ 5.000 – € 9.9998,50% t/m 9,90%
€ 10.000 – € 14.9996,40% t/m 8,60%
€ 15.000 – € 24.9994,90% t/m 7,40%
€ 25.000 – € 40.0004,70% t/m 6,20%
Laatst bijgewerkt: 11-11-2022

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik een persoonlijke lening aan?

Een persoonlijke lening aanvragen bij Lloyds Bank doe je in 4 stappen: 
1.     Maak een afspraak met een financieel adviseur;
2.     De financieel adviseur geeft advies, berekent de kosten en vraagt voor jou de lening aan;
3.     Verzamel alle benodigde gegevens via de Lloyds Bank app;
4.     Lees de leenovereenkomst goed door. Hierin staan de voorwaarden. Het is belangrijk hier de tijd voor te nemen. Daarom hanteert Lloyds Bank een wachttijd van 24 uur. Is alles akkoord? Dan onderteken je de overeenkomst. 

Rekent Lloyds Bank kosten voor het afsluiten van de lening?

Je betaalt geen afsluitkosten voor een persoonlijke lening. Lloyds Bank betaalt de financieel adviseur. De financieel adviseur mag je dus geen aparte rekening sturen voor bijvoorbeeld bemiddelingskosten. Wel mag hij kosten rekenen voor advies over verzekeringen bij de lening. Bijvoorbeeld over een overlijdensrisicoverzekering. Dit moet hij vooraf met je bespreken. 

Hoe betaal ik mijn persoonlijke lening terug?

Wanneer je een persoonlijke lening afsluit, moet je deze terugbetalen. Dat gaat via een maandbedrag. Dit maanbedrag bestaat uit de aflossing, waarmee je je lening aflost, en de rente. Hoe hoog je maanbedrag is, dat staat in de leenovereenkomst. Tijdens de looptijd betaal je elke maand hetzelfde bedrag. Net zo lang totdat de lening helemaal is afgelost. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onderdeel van een groter Financieel Netwerk | Johan Huizingalaan 400 | 1066JS Amsterdam | Nederland