Let op! Geld lenen kost geld
Home » Qander
Voordelen
  • Vaste looptijd tussen de 12 en 180 maanden
  • Vast bedrag per maand
  • Kosteloos extra aflossen
  • Lage rentes
Nadelen
  • Lening niet rechtstreeks af te sluiten
  • Lastiger contact op te nemen

Qander Persoonlijke Lening

Qander biedt al meer dan 25 jaar financiële producten en diensten aan. Veel mensen denken daarom dat Qander een bank is. Dat is niet zo. Qander is een onafhankelijke organisatie die gespecialiseerd is in leningen en kredieten. Zoals een persoonlijke lening. De Qander persoonlijke lening is een populaire leenvorm, waarbij het totale leenbedrag in één keer op de rekening staat. Ook staan de looptijd, de rente en de termijnbedragen vooraf vast. Zo weet je precies hoeveel je elke maand moet terugbetalen. Geld lenen betekent ook een betalingsverplichting. Daarom heb je altijd eerst een adviesgesprek, voordat je de persoonlijke lening afsluit. 

Actuele leenrentes

LeenbedragRente
€ 10.000 – € 14.9996,90% t/m 9,20%
€ 15.000 – € 24.9995,30% t/m 8,60%
€ 25.000 – € 49.9995,70% t/m 8,60%
€ 50.000 – € 75.0005,70% t/m 8,60%
Laatst bijgewerkt: 11-11-2022

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik een persoonlijke lening aan?

Je kunt niet rechtstreeks bij Qander een persoonlijke lening aanvragen. Qander werkt samen met professionele kredietadviseurs. Dit zijn tussenpersonen. Via hen kun je een Qander persoonlijke lening aanvragen. 

Kan ik op mijn persoonlijke lening boetevrij extra aflossen?

Ja, dat kan. Bij Qander mag je altijd zonder kosten extra aflossen. Het maakt daarbij niet uit wat voor lening je hebt. Extra aflossen op een persoonlijke lening is dus boetevrij. 

Hoe zit het met een BKR-registratie?

Het Bureau Krediet Registratie (BKR) verzamelt informatie over kredieten en leningen van consumenten. Qander kan deze gegevens inzien. Dit doet Qander om te bepalen of het verstandig en verantwoord is voor iemand om een lening af te sluiten. Vraag je een persoonlijke lening aan? Dan controleert Qander verschillende persoonlijke gegevens. Het kan zijn dat je aanvraag op basis daarvan niet wordt goedgekeurd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onderdeel van een groter Financieel Netwerk | Johan Huizingalaan 400 | 1066JS Amsterdam | Nederland