Let op! Geld lenen kost geld
Home » Qeld
Voordelen
  • Zakelijke lening tot €200.000
  • Kosteloos extra aflossen
  • Flexibele lening
Nadelen
  • Niet de laagste rente
  • Maximale looptijd is 18 maanden

Elk bedrijf heeft af en toe hulp nodig. Maar samenwerken met een grote bank is soms best lastig. Dat begrijpen ze bij Qeld als geen ander. Daarom verstrekt Qeld flexibele bedrijfsleningen. Dit is een flexibeler, sneller en eenvoudiger alternatief voor bedrijfskredieten- en leningen voor het MKB. Iedereen is welkom bij Qeld: of je nu starter bent of een grote NV. Het leenbedrag varieert van €1.000 tot €200.000. Er zijn geen opstartkosten of vaste looptijd. Ook hoef je geen specifiek leendoel te hebben. Je gebruikt de lening voor datgene waar jij geld voor nodig hebt, zoals werkkapitaal, een nieuwe machine of een bedrijfswagen. 

Informatie over Qeld

Actuele rente p.m. Vaste maandelijkse prijs
Minimaal bedrag € 1.000
Maximaal bedrag € 200.000
Minimale omzet € 0,00
Afsluitkosten€ 0,00
Looptijd6 – 18 maanden
KvK inschrijving verplichtJa
BKR registratieNee
Laatst bijgewerkt: 12-11-2022

Veelgestelde vragen

Wat kost geld lenen bij Qeld?

Qeld hanteert geen standaardtarieven, opstartkosten of verborgen kosten. In plaats daarvan krijgt iedereen een persoonlijk aanbod. Hierin staat welke kosten jij voor de lening betaalt. Dit is een vaste maandelijkse prijs, die bestaat uit een deel gebruikskosten en een deel aflossing. Vooraf weet je dus precies hoeveel de lening jou elke maand kost. 

Kan iedereen een flexibele bedrijfslening aanvragen?

Nee, Qeld verstrekt geen leningen aan particulieren. Alle Nederlandse ondernemers kunnen wél een lening aanvragen. De enige voorwaarden zijn daarom een inschrijving bij de Kamer van Koophandel (KvK) en dat de leiding van het bedrijf in Nederland woont. Na het indienen van een aanvraag, voert Qeld een kredietbeoordeling uit. 

Krijg ik een BKR-registratie?

Qeld heeft de verplichting om leenovereenkomsten te melden bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Een flexibele bedrijfsleningen wordt dus geregistreerd. Daarnaast geeft Qeld het ook door als je een betalingsachterstand hebt. 

Qeld Details

Rechtsvorm:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onderdeel van een groter Financieel Netwerk | Johan Huizingalaan 400 | 1066JS Amsterdam | Nederland