Let op! Geld lenen kost geld
Home » Saldodipje
Voordelen
  • In 5 minuten aangevraagd
  • Geld binnen 24 uur op de rekening
  • Lenen zonder loonstrook of vast contract
  • Geen BKR-toetsing
Nadelen
  • Niet de laagste rentes

Snel, eenvoudig en betrouwbaar geld lenen. Dat doe je bij Saldodipje. Bij Saldodipje heb je de keus uit een minilening tot €1.000 of een pluslening tot €1.500. Bijvoorbeeld voor een eenmalige uitgave. Of als voorschot op je salaris. De online leenaanvraag van Saldodipje is erg eenvoudig. Je hebt alleen je telefoon nodig. Maar dat betekent niet dat je zomaar geld kunt lenen. Saldodipje kijkt goed naar je financiële situatie, zodat je op een veilige en verantwoorde manier geld leent. Via de online leenrekenmachine op de website kun je door je leenbedrag en looptijd in te vullen zelf je leenkosten berekenen. 

Informatie over Saldodipje

Actuele rente p.j. 6,17% – 10,0%
Minimaal bedrag € 100
Maximaal bedrag € 1.500
Afsluitkosten€ 0,00
Looptijd2 maanden
BKR toetsing Nee
Laatst bijgewerkt: 12-11-2022

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik een lening bij Saldodipje?

Via de website kies je het bedrag dat je wilt lenen. In het aanvraagproces moet je je online identificeren en financiële gegevens verstrekken. Daarbij moet je wel aan de voorwaarden voldoen. Zo moet je in Nederland wonen, een geldig ID document, Nederlands telefoonnummer en Nederlands rekeningnummer op eigen naam hebben en tussen de 18 en 75 jaar oud zijn. Na goedkeuring van je aanvraag stort Saldodipje het leenbedrag binnen 24 uur op je rekening. 

Welke gegevens heb ik nodig voor het aanvragen van een lening?

Een scan of foto van een geldig ID document, gegevens over je arbeidssituatie inclusief startdatum van het dienstverband, zoals een vast contract, je bruto maandinkomen, een overzicht van je vaste lasten en je IBAN.

Hoeveel kan ik bij Saldodipje lenen?

Saldodipje verstrekt twee soorten leningen: de Minilening en de Pluslening. De minilening is maximaal €1.000. De pluslening bedraagt maximaal €1.500. Leen je voor het eerst bij Saldodipje? Dan kan je een lening tot €800 aanvragen. Het kan voorkomen dat je na de kredietbeoordeling een lager bedrag kunt lenen dan dat je hebt aangevraagd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onderdeel van een groter Financieel Netwerk | Johan Huizingalaan 400 | 1066JS Amsterdam | Nederland