Let op! Geld lenen kost geld
Home » Swishfund
Voordelen
  • Voorstel binnen 24 uur
  • Flexibele looptijd tot 24 maanden
  • Zakelijke lening tot €1 miljoen
Nadelen
  • 2% afsluitkosten (min. €650,-)
  • Minimaal 12 maanden geregistreerd zijn bij de KvK
  • Minimaal €50.000 jaaromzet

Na de oprichting in 2016 werd Swishfund een van de eerste FinTech-kredietverstrekkers van Nederland. Hierbij ligt de focus op innovatieve bedrijfsfinancieringen, zodat ondernemers zo efficiënt en flexibel als mogelijk toegang krijgen tot hun financiering. Daarom biedt Swishfund een zakelijke lening aan zonder ingewikkelde creditchecks. Online vraag je de lening aan en binnen 24 uur weet je of en hoeveel je kunt lenen. De leenbedragen bij Swishfund variëren tussen de €3.000 en €1.000.000. Hoeveel je maximaal kan lenen, hangt af van een aantal factoren, zoals je jaaromzet en financieringsdoel. De lening betaal je vervolgens binnen 3 tot 24 maanden terug.

Informatie over Swishfund

Actuele rente p.m. 1,0% – 2,3%
Minimaal bedrag € 3.000
Maximaal bedrag € 1.000.000
Minimale omzet € 50.000
Afsluitkosten2% (min. €650,-)
Looptijd3 – 24 maanden
Actief als ondernemer12 maanden
BKR registratieNee
Laatst bijgewerkt: 12-11-2022

Veelgestelde vragen

Kom ik in aanmerking voor een zakelijke lening?

Swishfund verstrekt leningen aan Nederlandse bedrijven met de rechtsvorm bv, maatschap, vof of eenmanszaak, die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel (KvK) en een zakelijke bankrekening hebben. Daarnaast moet het bedrijf ten minste een jaar economisch actief zijn en een minimale jaaromzet van €50.000 hebben. 

Hoeveel kost een lening bij Swishfund?

Geld lenen kost geld. Ook bij Swishfund. Voor een zakelijke lening betaal je een afsluitvergoeding en een maandelijkse premie. Hoe hoog deze kosten zijn, dat hangt af van het leenbedrag en het risicoprofiel van het bedrijf. Na het indienen van een aanvraag ontvang je een voorstel van Swishfund. Hierin staan de precieze kosten voor de zakelijke lening.

Ik wil mijn lening eerder aflossen. Kan dat?

Ja, dat kan. De zakelijke lening mag je altijd geheel of gedeeltelijk eerder terugbetalen. Voor het extra aflossen brengt Swishfund geen boete in rekening. Wel betaal je de vooraf afgesproken premie. Los je de lening in één keer eerder af? Dan krijg je een premiekorting. Hoe eerder je terugbetaalt, hoe hoger deze korting is. 

Swishfund Details

Rechtsvorm:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onderdeel van een groter Financieel Netwerk | Johan Huizingalaan 400 | 1066JS Amsterdam | Nederland