Let op! Geld lenen kost geld
Home » Voordegroei
Voordelen
  • Looptijd van 6 tot 84 maanden
  • Transparante lening
Nadelen
  • Financieringsbehoefte van meer dan €250.000 vereist
  • Minimaal 2 jaar zijn ingeschreven bij de KvK
  • Positieve cashflow vereist
  • Bedrijf moet in Nederland gevestigd zijn
  • € 750.000 jaaromzet vereist

Het financieringsplatform van Voordegroei richt zicht op het MKB. Ondernemers die op zoek zijn naar financiering, bijvoorbeeld voor de groei, innovatie, verduurzaming of internationale uitbreiding van hun bedrijf, kunnen bij Voordegroei een lening aanvragen. Het is daarbij belangrijk dat het bedrijf de kritische start-up fase voorbij is, een positieve cashflow heeft en gevestigd is in Nederland. Voordegroei verstrekt financieringen van meer dan €250.000. Dankzij de eigen fondsen van Voordegroei kan de financiering direct verstrekt worden aan de ondernemer. Zo hoeven ondernemers nooit lang te wachten op het geld. Hiermee wil Voordegroei ondernemers helpen om hun ambities waar te maken. 

Informatie over Voordegroei

Actuele rente p.j. 4,0% – 8,5%
Minimaal bedrag € 250.000
Maximaal bedrag n.v.t.
Minimale omzet € 750.000
Afsluitkosten1,5%
Looptijd6 – 84 maanden
Actief als ondernemer24 maanden
BKR registratieNee
Laatst bijgewerkt: 12-11-2022

Veelgestelde vragen

Welk soort financiering kan ik bij Voordegroei aanvragen?

Ondernemers kunnen bij Voordegroei terecht voor groeifinanciering, overbruggingskrediet, vastgoedfinanciering, werkkapitaal, herfinanciering en overnamefinanciering van minimaal €250.000.

Hoe vraag ik een lening aan bij Voordegroei?

Een financiering aanvragen gaat in drie stappen. Via een telefoongesprek checkt Voordegroei of je in aanmerking komt voor een financiering. Is dat zo? Dan wordt je financieringsaanvraag in gang gezet. Voordegroei onderwerpt je bedrijf aan een grondige toets. Op basis hiervan wordt je aanvraag goed- of afgekeurd en bepaalt Voordegroei de voorwaarden van de lening, zoals welke rente je betaalt.

Wanneer kom ik in aanmerking?

Voor de financiering van Voordegroei zijn er een aantal voorwaarden. Als eerste moet het bedrijf minimaal twee jaar bestaan. Daarnaast moet het bedrijf financieel gezond zijn. Dat betekent een positieve cashflow. En als laatste een financieringsbehoefte hebben van meer dan €250.000. Wil je minder lenen dan €250.000? Dan kun je niet terecht bij Voordegroei. 

Voordegroei Details

Voorwaarden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onderdeel van een groter Financieel Netwerk | Johan Huizingalaan 400 | 1066JS Amsterdam | Nederland