Let op! Geld lenen kost geld
Home » Anders

Ben je van plan om bijvoorbeeld te studeren, rijlessen te nemen, op vakantie te gaan, te trouwen, plastische chirurgie te ondergaan of een garagebox aan te schaffen? En heb je niet genoeg spaargeld om dit te betalen? Dan is een persoonlijke lening misschien wel de oplossing. Deze lening wordt verstrekt voor allerlei verschillende doeleinden en betaal je in vaste termijnen terug. De rente staat vast, dus je weet vooraf waar je aan toe bent. Let er wel op dat je niet alle persoonlijke leningen eerder boetevrij kunt aflossen.  

Top 13 Persoonlijke Leningen

8,9%

Jaarlijkse rente v.a.

4.8

5,0%

Jaarlijkse rente v.a.

4.8

5,0%

Jaarlijkse rente v.a.

4.5

4,8%

Jaarlijkse rente v.a.

4.3

5,3%

Jaarlijkse rente v.a.

4.3

4,7%

Jaarlijkse rente v.a.

4.0

6,0%

Jaarlijkse rente v.a.

4.0

5,2%

Jaarlijkse rente v.a.

4.0

5,3%

Rente v.a.

3.8

5,5%

Rente v.a.

3.5

7,2%

Rente v.a.

3.3

5,5%

Rente v.a.

3.0

6,0%

Rente v.a.

3.0

Hoe werkt een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening geeft de mogelijkheid om allerlei verschillende zaken te financieren. Je ontvangt eenmalig een bedrag op je rekening en betaalt dit in vaste termijnen terug. Iedere maand betaal je een vast bedrag aan rente en aflossing. Het voordeel van de vaste rente is dat je vooraf weet waar je aan toe bent. Bij een persoonlijke lening is het vaak niet mogelijk om de afgeloste bedragen opnieuw op te nemen. Bovendien kun je niet altijd boetevrij eerder aflossen.

Hoelang duurt een persoonlijke lening aanvragen?

Een persoonlijke lening is online binnen enkele minuten aan te vragen. De aanvraag van de lening wordt binnen maximaal één werkdag behandeld. De kredietverstrekker controleert je gegevens en stelt het maximaal te lenen bedrag vast. Er kan dan bijvoorbeeld gekeken worden of je een BKR-registratie hebt. Je ontvangt vervolgens een offerte met een vrijblijvend aanbod.

Hoe snel heb ik het geld op de rekening?

Zijn alle gegevens doorgegeven en ga je akkoord met de offerte? Dan is het geld meestal al binnen 24 uur bijgeschreven op je rekening. Dit maakt het mogelijk om snel de transactie te voltooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onderdeel van een groter Financieel Netwerk | Johan Huizingalaan 400 | 1066JS Amsterdam | Nederland